Conexió Serveis

Còpies de seguretat

A la nostra empresa, ens especialitzem en oferir solucions completes de còpies de seguretat dissenyades per protegir les dades crítiques dels nostres clients.

Centrem el nostre treball en el disseny, implementació i manteniment d’estratègies de còpia de seguretat tant locals com a la núvol.

Treballant de manera estreta amb cada client, el nostre equip d’experts en seguretat de dades desenvolupa solucions personalitzades que garanteixen la integritat i disponibilitat de la informació empresarial en tot moment.

Des de l’avaluació inicial de les necessitats de còpia de seguretat fins a la configuració i monitoratge continu, ens comprometem a proporcionar un servei integral que asseguri la protecció de les dades empresarials contra pèrdues, corrupció o accessos no autoritzats.

Els nostres serveis no només inclouen la implementació de sistemes de còpia de seguretat automatitzats i segurs, sinó també la realització periòdica de proves de recuperació de dades per garantir-ne l’eficàcia en situacions d’emergència.

A més, oferim assessorament expert sobre polítiques de retenció de dades, xifrat de dades i compliment normatiu per garantir que els nostres clients compleixin amb els requisits legals i regulacions de la seva indústria.

Ja sigui que necessitin una solució de còpia de seguretat local, al núvol o híbrida, estem compromesos a proporcionar als nostres clients la tranquil·litat de saber que les seves dades estan protegides de manera fiable i poden ser recuperades en cas de qualsevol eventualitat.