SERVEIS - Conexio Serveis

Vaya al Contenido
SERVEIS INFORMÀTICS I DE COMUNICACIONS
  Servei per a empreses i particulars de venda / manteniment d'aparells informàtics   
SERVEI TÈCNIC, PROGRAMACIÓ I HARDWARE

Realitzem el desenvolupament de projectes a mida de tots tipus. Instal·lació, posta en marxa d'instal·lacions de hardware i software estàndard, venda i manteniment d'equips informàtics. Especialitat en productes de marcas com BROTHER, INFOTRONIC, GOLDEN SOFT, etc... Assessorament sobre sistemes de còpies de seguretat, tant normals com desassistides i sense necessitat de suport físic.
SERVEI DE HOSTING
Hosting amb panell de control fàcil i manejable que permet un control total de totes les característiques de la web, així com dels serveis de correu electrònic.
DISSENY WEB
Dissenyem pàgines web, botigues Online i portals a mida i adaptats a les necessitats de cada client. Treballem amb WordPress, Joobla, PrestaShop, etc...
CERTIFICATS I REGISTRE
Realitzem els tràmits del registre de patents i marques mitjançant registrador autoritzat. Certificats oficials per a pagines i portals web amb diferents opcions de registre.
SOFTWARE
Realitzem la implantació de software i la seva formació, tant de gestió tipus facturació, comptabilitat, administració o TPVs per diferents activitats, com d'ofimàtica.
Treballem amb les millors marques
Som distribuïdors de diferents marques i serveis, sempre amb la millor qualitat i que ofereixen un servei postvenda professional. Tots estan verificats per els professionals que pertanyen al nostre Grup Conexió. Les garanties son directes dels fabricants i la majoria estan ubicats o tenen representació en el nostre país. Com per exemple:

        

Conexio Serveis, S.L.
Torre Figueras, 44-46 Local 2
08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona)

+34 607 251 953
+34 936 547 747
Regreso al contenido