S.A.T. - Conexio Serveis

Vaya al Contenido
SERVEIS INFORMÀTICS I DE COMUNICACIONS
  Servei per a empreses i particulars de venda / manteniment d'aparells informàtics   
EINES I UTILITATS RECOMANADES

A la xarxa hi ha una serie d'eines i utilitats d'us lliure que podem fer servir per mantenir els nostres equips en un estat optim de funcionament, així com eines, per poder accedir als equips de manera remota o d'altres per gestionar els arxius que utilitzem de forma habitual.
COBIAN BACKUP 11
Aquest paquet de software es per realitzar i administrar còpies de seguretat dels teus equips informàtics, oferint diferents opcions a la hora de realitzarles.

7 zip
Software per el tractament d'arxius i eines amb diferents opcions o formats de compressió per enviament o emmagatzematge.

TEAM VIEWER
Software d'accés remot per controlar l'equip de forma externa amb les eines necessaries per un control remot segur.

Ccleaner
Programa molt efectiu per la neteja del sistema de l'ordinador i eines per gestionar instal·lacions de programari tant extern com del sistema.

Sobre aquest programari
Tots els programes aquí descrits son baixats o es poden baixar directament des de la web del desenvolupador (links a la part inferior). Així mateix, els que no son d'us gratuït, a la web del propietari es descriu les opcions d'us i les seves condicions. Tota la responsabilitat sobre els mateixos es directament del fabricant o desenvolupador del software.

Conexio Serveis, S.L.
Torre Figueras, 44-46 Local 2
08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona)

+34 607 251 953
+34 936 547 747
Regreso al contenido